Senplag i Vicreu presenten Foamstream el tractament sostenible de males herbes.

A partir d’ara amb Foamstream, la nova tecnologia de Senplag i Vicreu, ja es pot fer tractaments contra les males herbes de manera respectuosa i ecològica.

Senplag i Vicreu han arribat a un acord d’aplicació i distribució exclusiva d’aquest nou mètode, guanyador de nombrosos premis internacionals.

L’objectiu de l’associació és poder donar una resposta encertada a les legislacions cada vegada més restrictives amb l’ús d’herbicides. Foamstream permet complir amb tota legislació al mateix temps que es fa un servei més eficient que mai.

Control sostenible de males herbes amb Foamstream de Senplag.cat

Sense herbicida

Es tracta d’un innovador sistema de control de males herbes a partir d’energia tèrmica i sense ús d’elements químics ni nocius. De fet, Foamstream no té ni classificació com a herbicida, tot i ser el més eficaç fins al moment.

Control sostenible de males herbes

Pot ser usat sense cap tipus de restricció a qualsevol lloc com poden ser escoles i espais públics.

El funcionament de foamstream consisteix en l’aplicació precisa d’aigua calenta amb escuma biodegradable. L’escuma conté olis vegetals naturals sostenibles i sucres.

L’aplicació es fa mitjançant maquinària dissenyada específicament.

Rendiment de Foamstream

L’anàlisi de cost i rendiment li surt clarament favorable en comparació amb qualsevol altra alternativa. Foamstream requereix la meitat de tractaments anuals respecte a qualsevol altra alternativa, de manera que el seu cost per m2 i per temporada és el més favorable de totes les alternatives possibles.

Avantatges de Foamstream de Senplag i Vicreu.

L’ús de la nova tecnologia de Senplag i Vicreu representa una nova etapa en el tractament de males herbes i espècies invasores vegetals. Aquests en son alguns dels motius:

  • És el mètode més eficaç per controlar les males herbes sense ús d’herbicides.
  • Dóna resultats instantanis.
  • La seva aplicació és totalment segura per a un ús sense restriccions prop d’infants, animals i entorns delicats.
  • Permet reduir el nombre d’aplicacions per temporada, reduint d’aquesta manera elc cost general del control de males herbes.
  • Es pot utilitzar en qualsevol clima, qualsevol estació i fins i tot sota la pluja, de manera que no compromet la planificació de les actuacions ni és la causa de cap endarreriment.
  • Compleix la normativa mediambiental.
  • És garantia d’un ambient saludable per a les persones i per la vida silvestre.

Amb Foamstream, Senplag continua posicionant-se com l’empresa innovadora i de referència en control sostenible de plagues.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail